04 February 2014

Nurse Hospital Kerajaan Macam Pelacur Murahan



Orang kata bila berkata atau menulis sesuatu, haruslah bijak berfikir sebelum terlepas kata kan.

Seperti seorang lelaki yang dikenali sebagai Ryutaro Ken yang lancang menulis di laman Facebooknya sehingga tergamak menggelar jururawat yang berkhidmat di hospital kerajaan sebagai pelacur.



Antara yang ditulisnya menerusi ruangan status adalah, “swasta memang la best layanan dia sebab tu la mahal. Kalau kerajaan ni kan murah, so layanan macam pelacur murahan. Semua staff-staff nurse kerajaan ini memang dah macam pelacur murahan!!”

Tak tahulah atas sebab apa dia bengang sangat dengan nurse hospital kerajaan, mungkin dia ada masalah dengan sesetengah nurse sebelum ini, tapi janganlah sampai biadap memanggil orang macam tu sekali kan.
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...