07 September 2013

Video : Pasangan Gay Melayu Mohon Restu Di FB!! @anwaribrahim
Inilah remaja Melayu yang berani meminta izin di Facebook agar hubungan sejenis yang jijik mereka di restui oleh masyarakat mungkin mereka tidak tahu jika undang-undang Islam dilaksanakan jika mereka di tangkap melakukan sex ala gay diorang maka hukumnya dibunuh kedua-dua sekali.

Tidak hairan mengapa pasangan ini berani 'meraung' di laman sosial dan mendedahkan hubungan mereka. Kerana di Malaysia ada seorang 'Mr Mansuh' ataupun dikenali juga dengan al-Juburi.


Kita tidak boleh menganggap undang-undang Kuno itu sebagai relevan. Kita harus mengkajinya semula. Antara kata-kata yang diluahkan Anwar dalam ucapannya. Jika diperhatikan dalam video tersebut.

Walaupun samar-samar sudah cukup untuk membuktikan bahawa Anwar adalah seorang tokoh LGBT dan sememangnya seorang biseksual dan homoseksual. Janganlah kita hendak menyokong mereka yang homoseksual (gay) ini. Walaupun nafsu serta keinginan mereka begitu. Tetapi ia berdosa besar.Ps : Setinggi-tinggi tahniah, diucapkan kepada Ketua Pembangkang, kerana menyokong GAY...
Post a Comment
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...